Türkçe |  English

Özel Öğrenci Alım İlanı

Özel Öğrenci Başvuruları  11-15 Eylül 2017 tarihleri arasında aşağıda istenilen belgelerle birlikte  birlikte  İlgili Anabilim Dalı Başkanlığı Bölüm Sekreterliğine yapılacaktır.

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

1-) Başvuru Formu

2-) Mezuniyet Belgesi, aslı veya onaylı fotokopisi

3-) Not Dökümü (transkript), aslı veya onaylı fotokopisi

4-) Nüfus Cüzdan Örneği

Not: Başvuru Formunda seçilerek belirlenen dersler ilgili öğretim üyesine imzalatılarak, diğer belgelerle birlikte İlgili Anabilim Dalı Başkanlığı Bölüm Sekreterliğine teslim edilecektir.

Başvurusu kabul edilenler 25-29 Eylül 2017 tarihlerinde en yakın T.A.O. Vakıflar Bankası’nın şubesine giderek Online Tahsilat/Kurum Faturadan Bülent Ecevit Üniversitesi adına Öğrenci Numarası/TC Kimlik No ile ücretlerini ödeyecekler. Dekontun  bir nüshası 25-29 Eylül 2017 tarihleri arasında Enstitümüze teslim edilerek, Öğrenci Bilgi Sistemi  üzerinden Öğrenci No ve Şifre ile ders alma işlemi yapılacaktır.

Özel Öğrenci Ücretleri

BEÜ Mensupları için Ders Kredisi Başına (Arş.Gör.hariç)

25,00-TL

Diğer Üniversite Mensupları için Ders Kredisi Başına

30,00,-TL

Bunların Dışındaki Adaylar için Ders Kredisi Başına(Tezli)

40,00,-TL

II. Öğretim Tezsiz Programlar İçin Ders AKTS`si Başına

49,00,-TL

Uzaktan Eğitim Tezsiz Programlar İçin Ders AKTS`si Başına

49,00,-TL

ÖZEL ÖĞRENCİ YÖNERGESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Önceki Sayfa